Zarábajte pomocou mobilného telefónu a mailovej schránky

Zarobiť si okolo 20 EUR mesačne bez práce je určite príjemné. Túto šancu má od mája 2009 každý majiteľ mobilného telefónu či emailovej schránky, ktorý bude súhlasiť so zasielaním reklamných SMS, MMS či emailov. No dobre, možno to nie je úplne cesta ako sa stať rozprávkovým miliardárom, ale minimálne Vám to zaplatí účet za mobil, či internet. A to príde niekedy celkom vhod.

Čo získate?

* Informácie presne o tých produktoch, ktoré vás najviac zaujímajú a presne vtedy, kedy ich potrebujete.
* Automatické zľavy na ponúkané výrobky, akcie a podujatia.
* Odmena minimálne 0,033 € za prijatie každej reklamnej správy.

Princíp je jednoduchý a dostupný pre každého jedinca s mobilným telefónom či emailovou schránkou. Zaregistrujete sa na internetových stránkach, ktoré ponúkajú takúto možnosť zárobku a vyplníte z akého ste regiónu, aké máte vzdelanie či príjmy a či chodíte napríklad do divadla, alebo radšej do fitcentra, akého používate operátora, banku, či ako často využívate leteckú dopravu. Vďaka týmto informáciám ste marketingovo zacielení a je ujasnené aký sortiment tovaru, alebo služieb by vás mohol zaujímať. Je to v podstate zábava. Nielenže získavate najnovšie informácie o tom, ktoré reštaurácie, alebo kiná vo Vašom okolí ponúkajú nejakú zľavu, ale dokonca na tom zarábate. Ak máte obavy, že by Vaše súkromné údaje mohli byť zneužité, môžem Vás upokojiť. Ak si nájdete spoločnosť s dobrými referenciami nemusíte sa báť o odovzdanie informácií o Vás tretím osobám.

Dôležité:
Každú správu musíte prijať

Pri mailoch je podmienkou pre vyplatenie odmeny ich prijatie - tzn. že užívateľ musí email prijať tým, že klikne na "áno" na konci tela správy. Podobné je to u SMS správ - keď správu vymažete pred prečítaním, alebo odmietnete potvrdenie o prečítaní, nebudete mať nárok na žiadnu platbu. Možnosti vyplatenia získanej sumy sú viaceré a spôsob vyplatenia Vašich zárobkov si zvolíte sami, podľa toho, čo Vám viac vyhovuje: peniaze Vám môžu byť vyplatené poštovou poukážkou, na bankový účet alebo dokonca je možné prostriedky premeniť na kredit, alebo zálohu na paušál u mobilného operátora.

Mesačný príjem pre registrovaného užívateľa môže dosiahnuť okolo 20 EUR a to je už celkom slušné prilepšenie k rodinnému rozpočtu, čo poviete?