Multilevel marketing

Pracujete od svitu do mrku, ale stále sa nachádzate v bezvýchodiskovej situácii, keď nemáte ku koncu mesiaca ušetrené žiadne peniaze? K tomu, aby ste si zarobili veľa peňazí, vaša samotná obyčajná práca nemusí stačiť. Ste obmedzení vlastnými silami, znalosťami a hlavne časom. Ako zarobiť peniaze navyše, keď už teraz nemáte čas nazvyš? Čudujete sa, ako to ostatní stíhajú a zdá sa Vám, že zrejme majú k dispozícii viacej hodín denne a nie iba tých obligátnych 24, ako Vy? Môžeme Vás upokojiť. Úspešní ľudia, s ktorými sa tak radi porovnávate nie sú nijakým spôsobom zvýhodňovaní, iba na to idú trošku prefíkanejšie.

Úspech nie je v úsilí jedinca, je v množstve! V množstve jedincov, ktorí vám pomôžu! K tomu slúži napríklad spolupráca formou multilevel marketingu.

AKO multilevel marketing funguje?

Multilevel marketing (MLM) = je vlastne tímová hra. Je to spôsob, ako vytvoriť s pomocou ostatných svoju veľkú vlastnú "firmu", ktorá bude pracovať pre vás (samostatne to takto efektívne nikdy nezvládnete). Celý princíp funguje na doporučovaní a provízií. Vy môžete odporučiť napríklad len 3 ľudí. Ale v tíme, ktorý bude pracovať za vás, bude napr. ľudí 20! (Tím vám pomôžu vybudovať vaši členovia, pracujú totižto aj za vás!)

Spoločnosť, ktorá napr. predáva daný produkt, môže minúť veľkú časť peňazí za reklamu, prenájom .... a bude dúfať, že zoženie ďalších zákazníkov. Avšak taktiež môže produkt predať cez MLM marketing: peniaze namiesto reklamy, prenájmov a ďalších výdavkov použije na výplatu provízií. Keď spoločnosti niečo pomôžete predať (či už priamo, alebo nepriamo), tak dostanete odmenu. Pre obe strany výhodný obchod. (tzv. Win win situation) Potom Vy tento spôsob spolupráce ponúknete niekomu inému a on zase niekomu inému a tak zarábate okrem svojho úsilia aj na ľuďoch, ktorí sú „pod Vami“.

Obchod hýbe svetom, môžeme si o tom myslieť, čo chceme, ale ťažko s tým niečo narobíme. Dnes už nespočíva problém v tom niečo vyrobiť, ale hlavný problém je to predať. To je aj dôvod prečo sú obchodníci tak dobre platenou profesiou. Nie každý má obchodný talent, obchodného ducha, ale mnoho ľudí ho má, aj keď si o sebe myslí opak, často pod vplyvom rôznych predsudkov. Ak viete, že máte na obchod vrodený talent, alebo jednoducho máte túžbu sa obchodom živiť, je otázka akým druhom obchodu sa chcete zaoberať. Môžete samozrejme založiť vlastnú obchodnú firmu. K tomu však potrebujete pomerne veľký kapitál, ktorý ak ste niečo nezdedili, si budete musieť požičať. Riziká spojené s prípadným neúspechom sú pomerne veľké. Preto vyskúšajte MLM a zistíte, že je to takto jednoduchšie a zarábanie peňazí príde podstatne rýchlejšie.